Vacature

Dakbrander

Dakbrander

Vacatureomschrijving

Over de functie
Als dakdekker / dakbrander hou jij je bezig met o.a. het maken van nieuwbouw, renoveren en onderhouden van platte daken. Enkele werkzaamheden zijn bijvoorbeeld branden, kanten zetten, stroken snijden en isoleren. In de functie als dakdekker is branden, isoleren en föhnen voor jou bekend terrein, verder heb jij ervaring met bitumen, Epdm en pannendaken. Jij werkt in teamverband aan diverse renovatie en nieuwbouwprojecten welke zich bevinden in de particuliere en zakelijke markt.

Over jou
Jij bent de gemotiveerde vakkracht, met óf zonder ervaring, met goede communicatieve vaardigheden en weet van aanpakken. Je bent doelgericht, energiek, kunt werken in teamverband, kan instructies goed opvolgen en wil jij graag leren van ervaren vakkrachten. Omdat je vaak op hoogte werkt is het belangrijk dat je geen last hebt van hoogtevrees.

Verder vragen we:

  • Relevante werkervaring
  • Servicegericht en representatief
  • In het bezit van een geldig Vca-certificaat
  • In het bezit van een rijbewijs B

 

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een uitdagende functie aan op basis van 40 uur. Alle benodigdheden om jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. En uiteraard een uitstekend salaris afhankelijk van jouw opleiding en kennis. Heb je inhoudelijke vragen over deze functie of ben je op zoek naar een gelijke vacature? Neem dan contact met ons via onderstaande gegevens. Geïnteresseerd? Reageer meteen via de sollicitatiebutton!

Solliciteer direct!