Vacature

Loodzetter

Loodzetter

Vacatureomschrijving

Over de functie
Je bent verantwoordelijk om zelfstandig of in teamverband op zowel platte als hellende daken de aanleg van lood, zink of koper. Deze werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd binnen de renovatie. De organisatie is een bekende speler in eigen stad en omgeving. Van A tot Z ontzorgen zij de klanten in alles. Of dit nou te maken heeft met bedekking, onderhoud of afwerking op diverse daken. Met dit team is geen klus te gek.

Over jou
Jij bent de gemotiveerde vakkracht, met óf zonder ervaring, met goede communicatieve vaardigheden en weet van aanpakken. Je bent doelgericht, energiek, kunt werken in teamverband, kan instructies goed opvolgen en wil jij graag leren van ervaren vakkrachten.

Verder vragen we:

  • Relevante werkervaring
  • Servicegericht en representatief
  • In het bezit van een geldig Vca-certificaat
  • In het bezit van een rijbewijs B

 

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een uitdagende functie aan op basis van 40 uur. Alle benodigdheden om jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. En uiteraard een uitstekend salaris afhankelijk van jouw opleiding en kennis. Heb je inhoudelijke vragen over deze functie of ben je op zoek naar een gelijke vacature? Neem dan contact met ons via onderstaande gegevens. Geïnteresseerd? Reageer meteen via de sollicitatiebutton!

Solliciteer direct!