Over ons

Meer informatie over ons

Werken bij van Stiphout Dakbeheer

Van Stiphout Dakbeheer is gespecialiseerd in het aanleggen en repareren van zowel platte als hellende daken. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij uw partner voor al uw dakwerk. Of het nu om een grote of kleine klus gaat, Van Stiphout Dakbeheer is uw vakman! Wij komen vrijblijvend bij u langs om het werk te bekijken en met u te bespreken. 

Wat doen wij

Van Stiphout Dakbeheer biedt verschillende diensten. Neem een kijkje wat we allemaal voor u kunnen betekenen. Van dakbedekking en stormschade tot lekkages en haard en schoorsteenwerkzaamheden. Indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen.

Bekijk al onze werkzaamheden hieronder:

Dakbedekking

Dakbedekking is er in vele soorten en maten. Het type dakbedekking dat geschikt is voor uw woning, hangt af van een aantal factoren.

Pannendaken

Van Stiphout Dakbeheer mag zich na vele jaren ervaring specialist noemen in het vervangen van pannendaken. 

Dakinspectie

Dakinspecties zijn erg belangrijk voor de staat van uw dak. Bij regelmatig onderhoud worden problemen vroegtijdig verholpen.

Daklekkage

Een daklekkage komt nooit gelegen. Wij streven er dan ook naar om de lekkage zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Stormschade

Als u schade heeft opgelopen aan uw dak is dat ronduit vervelend. wij hebben jarenlange ervaring met uiteenlopende soorten dakreparaties.

Haard & Schoorsteen

Laat uw schoorsteen jaarlijks vegen om brandgevaar te voorkomen en om goed verzekerd te blijven tegen brandschade.

Lood vervangen

Te dun, slecht, of versleten lood kan lijden tot lekkages. Lood vervangen heeft een grote invloed op uw huis. Laat het daarom door een vakkundig bedrijf uitvoeren.

Nokvorst renovatie

Veel voorkomende problemen zijn losliggende en/of versleten nokvorsten. Dit kan lijden tot problemen.