Vacature

Pannenlegger

Pannenlegger

Vacatureomschrijving

Over de functie
Jouw taak is het leggen van diverse soorten dakpannen en dakplaten. Je werkt hierbij op zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.
Ook assisteer je bij het isoleren van daken (van zowel binnenuit als buitenaf) en het plaatsen van zonnepanelen. Het is een ambitieus bedrijf die een functie aanbiedt voor langere tijd. Het bedrijf waar je voor werkt heeft kwaliteit, betrouwbaarheid, persoonlijke dienstverlening en innovatie hoog in het vaandel staan. Voor jou betekent dit dat je veelal met vaste collega’s werkt met de nieuwste technieken.

Over jou
Jij bent de gemotiveerde vakkracht, met óf zonder ervaring, met goede communicatieve vaardigheden en weet van aanpakken. Je bent doelgericht, energiek, kunt werken in teamverband, kan instructies goed opvolgen en wil jij graag leren van ervaren vakkrachten. Omdat je vaak op hoogte werkt is het belangrijk dat je geen last hebt van hoogtevrees.

Verder vragen we:

  • Relevante werkervaring
  • Servicegericht en representatief
  • In het bezit van een geldig Vca-certificaat
  • In het bezit van een rijbewijs B

 

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een uitdagende functie aan op basis van 40 uur. Alle benodigdheden om jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. En uiteraard een uitstekend salaris afhankelijk van jouw opleiding en kennis. Heb je inhoudelijke vragen over deze functie of ben je op zoek naar een gelijke vacature? Neem dan contact met ons via onderstaande gegevens. Geïnteresseerd? Reageer meteen via de sollicitatiebutton!

Solliciteer direct!