Vacature

Voeger

Voeger

Vacatureomschrijving

Over de functie
Als Voeger ben jij dé vakkracht die wij zoeken in de afbouw. Je bent voornamelijk bezig met het herstellen en renoveren van beschadigd voeg-/metselwerk. Daarnaast kan het ook voorkomen dat er voegen van gevels en muren bij nieuwbouwprojecten aangepakt moeten worden. Door secuur te werken kun jij het oude voegwerk netjes verwijderen en het nieuwe voegwerk perfect aanbrengen. Met het juiste elektrische- en/of handgereedschap, de duidelijke en precieze instructies welke je zult ontvangen, jou drive en inzet kun jij deze werkzaamheden uitvoeren. Voordat je aan de slag gaat, zal de opdrachtgever je eerst voorzien van alle kennis en informatie over het project.

Daarnaast ben je onder andere verantwoordelijk voor:

  • Beheren van de elektrische- en/of handgereedschappen welke aan je worden uitgegeven;
  • Beoordelen van de gevels;
  • Klaarmaken van mortel;
  • Toepassen van de juiste technieken en het gebruiken van het juiste materiaal;
  • Ordelijk en schoonhouden van de werkplekken.

 

De opdrachtgever is een jong maar ambitieus bedrijf. Door jarenlange ervaring kunnen ze zich echt expert noemen op het gebied van renovatie- en voegwerk. Daarnaast heeft deze opdrachtgever nog meer expertise in huis, denk hierbij aan het impregneren van gevels, loodwerk repareren rondom schoorstenen en het reinigen van gevels. De opdrachtgever is een klein en hecht team, maar werkt op grote en langdurige projecten door heel Noord Brabant heen. Ze onderscheiden zich door de unieke combinatie van passie voor het vak, initiatief tonen, ontwikkelen en de klant voorop hebben staan. Ondanks de groei hechten ze waarde aan en houden ze vast aan de sfeer van een klein bedrijf.

Over jou
Jij bent de gemotiveerde vakkracht, met óf zonder ervaring, met goede communicatieve vaardigheden en weet van aanpakken. Je bent doelgericht, energiek, kunt werken in teamverband, kan instructies goed opvolgen en wil jij graag leren van ervaren vakkrachten.

Verder vragen we:

  •  Ervaring als Voeger is een pre, maar geen vereiste;
  • Positieve instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Dat je in het bezit ben van een geldig Vca-certificaat of bereid bent om deze kosteloos via DIT Personeel te behalen;
  • Dat je in het bezit bent van een rijbewijs B (eis) en bij voorkeur eigen vervoer;
  • Dat je als Voeger beschikt over probleemoplossend vermogen, gedisciplineerd bent, sociaal, collegiaal en resultaatgericht.

 

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een uitdagende baan waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogt jouw werkplezier. En wil jij doorgroeien in jouw werk? Wij denken graag met jou mee en bieden mogelijkheden voor het volgen van (vervolg)opleidingen.

Solliciteer direct!