Vacature

Waterschade opsporen

Waterschade opsporen

Vacatureomschrijving

Over de functie
Als lekkage-inspecteur bij Lekdetectie Advies gebruik jij jouw technische inzicht en kennis voor het opsporen van lekkages. Met jouw ervaring stel jij de oorzaken vast; ligt het bijvoorbeeld aan de kwaliteit van het leidingengestel en het afvoersysteem? Jij komt erachter met de gegevens van meetapparatuur zoals thermografische camera’s, vochtmeetapparatuur en endoscopen! Binnen een handomdraai heb je jouw bevindingen omgezet in rapportages en adviezen voor de opdrachtgever. Je werkt zelfstandig en zelfsturend, de praktijk leert dat je veelal op tijd thuis bent en vrijheid hebt om rapportages en adviezen – zolang dit op dezelfde dag is – op een moment naar keuze kan afronden. Ideaal wanneer je in de middag nog wat tijd wilt vrijmaken voor andere dingen.

Over jou
Bij Lekdetectie Advies ben je ons gezicht. Je levert kwaliteit en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Verder ben je sociaal, representatief en klantgericht. Je kan goed zelfstandig werken en weet commerciële kansen te benutten. Dat vul je aan met:

  • je hebt aantoonbaar ervaring als loodgieter, cv-monteur, medewerker installatietechniek of lekkage-inspecteur;
  • de Nederlandse taal beheers jij goed;
  • je bent in het bezit van een rijbewijs B.

 

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een uitdagende functie aan op basis van 40 uur. Alle benodigdheden om jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. En uiteraard een uitstekend salaris afhankelijk van jouw opleiding en kennis. Heb je inhoudelijke vragen over deze functie of ben je op zoek naar een gelijke vacature? Neem dan contact met ons via onderstaande gegevens. Geïnteresseerd? Reageer meteen via de sollicitatiebutton!

Solliciteer direct!